A la Carte Menu


Voorgerechten
+ Carpaccio van runderlende met parmezaan, spekjes en balsamicodressing
+ Tartaar van kalf, eendenlever, mascarpone en rode biet
+ Gegrilde Tonijn, sesam en bouillon van shi-i-tak
+ Coguilles, couscous en ras el hanout
+ Proeverij van voorgerechten
+ Kingcrab, ijsbergsla, curry en dragonmayonaise
+ Gebakken ganzenlever, koekkruiden, rozijnen en PX

Soepen
+ Gevogelte bouillon met voorjaars groenten
+ Soepje van tomaat met basilicumroom
+ Mosterdsoep

Visgerechten
+ Vis van de dag, elke keer weer anders bereid!
+ Heilbotfilet, coulie van waterkers, aardappel puree en beurre blanc

Vleesgerechten
+ Wisselend vleesgerecht voor de liefhebbers
+ Kalfslende, risotto, groene asperges en bearnaise saus
+ Ierse ossenhaas, mousseline van knolraap, romanesco en jus van Szechuan peper

Desserts
+ Amandelcake, appelcompote, citroen creme en sorbet van groene appel en yuzu
+ Moelleux au chocolat met vanille ijs
+ Dessert van de dag
+ Crème brûlee
+ Kaas van `Bourgondisch Lifestyle` met noten brood
+ Grand dessert
Prijs
€ 12,00
€ 14,50
€ 14,50
€ 14,50
€ 19,50
€ 19,50
€ 19,50

Prijs
€ 7,50
€ 7,50
€ 7,50

Prijs
dagprijs
€ 24,50

Prijs
dagprijs
€ 23,50
€ 27,50

Prijs
€ 8,00
€ 8,00
€ 8,00
€ 8,00
€ 12,50
€ 12,50



Dinersuggesties (voor groepen)


Het visgerecht als keuze in het hoofdgerecht is elke keer weer anders

Maandmenu
++ Zie meer info op de site ++

Menu 2
+ Rouleau van gevogelte en eendenlever
+ Wildbouillon met paddestoelen
+ Rundersucade met rode kool en truffeljus
+ Cheesecake met honing en vanille

Menu 3
+ Carpaccio van runderlende met balsamico en parmezaan
+ Soepje van aardappel en truffel
+ Kalfsentrecote met bataat en jus van paddestoelen
+ Parfait van tonkabonen met limoncello

Menu 4
+ Gemarineerde zalm met mosterddillesaus
+ Mosterdsoep met brie
+ Ierse ossenhaas met Rattesaardappel en eendenleversaus
+ Proeverij van desserts
Prijs
€ 29,50 (Vis + 7,50)

Prijs
€ 39,50




Prijs
€ 44,50




Prijs
€ 49,50